Welk ophangsysteem is het meest geschikt voor jouw tuinposter?

Zo, de beslissing is genomen en de tuinposter is in bestelling, maar dan moet je nog een moeilijke vraag beantwoorden: Voor welk bevestigingssysteem kies je? Een buitenschilderij komt immers pas perfect tot zijn recht met het perfecte ophangsysteem. Wel, de mogelijkheden zijn alvast enorm, dus ongetwijfeld vind ook jij het perfecte systeem in het aanbod van tuinposter.nl.

Minimalistisch

Wil je het sober houden en beschik je over de perfecte muur voor je muurposter, dan kun je opteren voor een zelfklevend exemplaar. Alleen een doek is trouwens ook mogelijk. Zo hang je zonder al te veel tierlantijnen je tuinposter tegen de muur.

Met hout aan de slag

Past een houten frame in je tuin? Dan kun je ook voor een prachtig exemplaar kiezen, en dan bij voorkeur eentje waarin je tuindoek perfect tot zijn recht komt. Weet trouwens dat ook een kader met bamboe een optie is. Steigerhout is een derde alternatief. Het is modieus en je buitenposter komt zo misschien nog beter tot zijn recht. Je vindt heel wat voorbeelden van deze muurposters op tuinposter.nl, dus bekijk zeker eens de mogelijkheden.

Aluminium buizen

Mag het wat stoerder en strakker? Met een aluminium frame bekom je een unieke én stoere uitstraling. Het is robuust, kan tegen een stootje en zie je heel veel terugkomen bij bedrijven. Een tuinposter kan immers ook perfect ingezet worden voor bedrijven. Reken maar dat de publiciteit opvalt in een aluminium frame.

Nog heel wat andere alternatieven

Stoppen de mogelijkheden daar? Nee, verre van. Er zijn nog heel wat andere mogelijkheden om je tuinposter op te hangen. Zo is er nog een variant met ophangogen, een tuinplaat en zelfs een zwevend tuindoek. Als je geen oplossing vindt voor jouw tuin, dan bestaat het waarschijnlijk niet. Maak dus je keuze en hang jouw tuinposter op de manier die je zelf wil!

Bekijk het aanbod ophangsystemen

Al heel wat jaren is tuinposter.nl de referentie in tuinposters. Je vindt er echter niet enkel een onovertroffen aanbod muurposters, ook op het vlak van bevestigingssystemen hebben ze het ruimste aanbod in de Benelux. Grasduin is door het aanbod en bekijk heel wat foto’s. Zo doe je inspiratie op en kun je ook jouw tuinposter op de perfecte manier ophangen. De prijzen vallen reuze mee en je muurposter wordt zo het middelpunt van de belangstelling. Binnen de week staan we met jouw tuinposter voor de deur!

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters.

Lees verder

Volg ons