Zonwerende raamposter

U kunt de zonwerende raamposter aan de binnen of buitenkant van uw raam monteren.

Ons zonwerend doek kan geplaatst worden waar normale traditionele zonnewering niet mogelijk is,

Door de raamposter aan de buitenkant van het raam te bevestigen wordt het opwarmen van de kamer sterk verminderd. Wanneer dit geen prioriteit is - zoals in de winter - kunt u het doek ook aan de binnenkant bevestigen.

Wanneer u gebruik maakt van een airco dan zorgt onze zonwerende raamposter voor een lager energiegebruik.

De montage van het zonwerend doek is met een zuignap zeer eenvoudig te bevestigen en weer te  demonteren.

De zonwerende tuinposter wordt geleverd met zuignappen, gaatjes-tang en een aftekenmal om de gaatjes op de juiste plaatsen aan te brengen. Wanneer de standaard plek van een zuignap niet goed uitkomt (door bijvoorbeeld een roede in het midden van het raam) kunt u enigszins afwijken van de standaard plaatsbepaling.

Normaal gesproken wordt op elke hoek een zuignap geplaatst als het doek langer is dan 1 meter dan wordt er nog een extra zuignap geplaatst.

De zuignappen dienen te worden bevestigd op een schone en vlakke ondergrond. Wij raden u aan om de zuignappen op het glas te bevestigen en niet op het kozijn. Zorg ervoor dat u het raam goed schoonmaakt en verwijder eventuele verfresten.

In minder warme periodes kunt u het doek demonteren en bewaren in de doos. Is dit maar tijdelijk dan kunt u het doek simpelweg omhoog rollen.

OPMETEN ,U kunt de maat van het glas ingeven in ons systeem. Als u gebruik maakt van de aftekenmal, dan zal het hart van de zuignappen zich op 3 cm van de rand bevinden

FOTO MEERDERE RAMEN : Mocht u voor 1 foto kiezen die u verdeeld op meerdere ramen en verschillende afmetingen zou willen hebben dan kunt u dezelfde foto meerdere malen bestellen met de de door u gekozen afmetingen. Daarna vult u bij de opmerkingen in dat u één foto verdeeld wilt hebben over meerdere ramen. Wij maken dan voor u een ontwerp en sturen u dan eerst een voorbeeld voordat het in productie wordt genomen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 085-0020747 of 06-25633563

ALLEEN BIJ ONS! XXL Sizes
(cm nauwkeurig bestellen)

Bestelbaar tot wel
10 meter X 4 meter

  • 3 jaar kleurgarantie
  • Niet spiegelend doek
  • Al 20 jaar buiten getest!
  • Afwasbaar
  • Winterbestendig

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters.

Lees verder

Volg ons