Retourneren / annuleren

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan tuinposter.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan tuinposter.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Indien u een order wenst te annuleren, dan moet u dit doen alvorens de tuinposter werd gefabriceerd.

Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, uitgezonderd op maat gemaakte tuinposters. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe).

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.

 

Verzendkosten

U betaalt aan ons verzendkosten van 9,95 euro inclusief btw.

Betaalmogelijkheden

Veilig betalen
U kunt veilig betalen met onderstaande betaalmethoden.

 

 

Vooruitbetalen
U kunt het totaalbedrag overmaken naar
Postbank 4243410 t.n.v.: Dtp Studio Schuurman te Epe.
Na ontvangst betaling wordt de door uw bestelde produkten verstuurd.

 

ALLEEN BIJ ONS! XXL Sizes
(cm nauwkeurig bestellen)

Bestelbaar tot wel
10 meter X 4 meter

  • 3 jaar kleurgarantie
  • Niet spiegelend doek
  • Al 19 jaar buiten getest!
  • Afwasbaar
  • Winterbestendig

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters.

Lees verder

Volg ons