Pimp je saaie tuinmuur met een vrolijke muurposter van Tuinposter.nl

Is je tuin toe aan een upgrade en kan die wel wat kleur gebruiken? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen naar de muurposters van tuinposter.nl. Zo een tuinposter brengt onmiddellijk wat kleur in je tuin en kost helemaal geen fortuin. Een muurposter is een must have, die zowel in de winter als in de zomer een meerwaarde geeft aan je tuin!

Van zo een donkergrijze muur in de tuin wordt toch niemand vrolijk? Uiteraard kan je deze met groen bedekken, maar een muurposter is zeker en vast een alternatief. De ruimste keuze vind je overigens bij tuinposter.nl en bestellen gaat er super eenvoudig. Online hebben ze een catalogus waaruit jij de afbeelding kiest die je op je muurposter wil. Deze catalogus is zeer uitgebreid, dus je vindt ongetwijfeld wel een leuke foto die bij je smaak past.

Klik om te bestellen

Muurposters zijn makkelijk te monteren en te onderhouden

Muurposters zijn ontzettend makkelijk te monteren. Er zijn verschillende montagesystemen online verkrijgbaar, maar stuk voor stuk zijn ze binnen de 10 minuten gemonteerd. Zo geniet je snel van je prachtige tuinposter. Ook qua onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, dat is er niet of toch amper. Af en toe de muurposter eens afvegen met een natte doek en klaar is kees. Regen, wind en zon, je muurposter heeft er helemaal geen hinder van en hangt winter en zomer te blinken. Op elk buitenschilderij van tuinposter.nl krijg je dan ook een kleurgarantie van 3 jaar!

Je muurposter volledig op maat

Wil je liever een unieke muurposter? Geen enkel probleem, je kan ook je eigen foto doorsturen en deze als poster laten drukken. Zo pimp je je tuinmuur met een originele afbeelding die niemand anders heeft! Niet enkel de afbeelding op je tuinschilderij kies je zelf, ook de afmetingen heb je grotendeels zelf in de hand. Je kan je tuinposter immers tot op de centimeter nauwkeurig bestellen en dit tot een formaat van 10 meter breed en 4 meter hoog. De foto’s op je muurposter blijven trouwens haarscherp ongeacht het formaat, dat garanderen ze bij tuinposter.nl

 

Eenvoudig online te bestellen

Alle muurposters van tuinposter.nl zijn super makkelijk online te bestellen, veilig te betalen en worden snel geleverd. Een fikse garantie zorgt voor de nodige zekerheid. Tuinposter.nl is al meer dan 20 jaar dé referentie in tuinposters, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verschillende televisieprogramma’s maken gebruik van de muurposters van tuinposter.nl.

Ga vandaag nog door de meer dan 7.500 foto’s, selecteer die van jouw dromen en bestel je muurposter op maat. Je zal er jarenlang plezier van hebben en je tuin ziet er gelijk helemaal anders uit.

ALLEEN BIJ ONS! XXL Sizes
(cm nauwkeurig bestellen)

Bestelbaar tot wel
10 meter X 4 meter

  • 3 jaar kleurgarantie
  • Niet spiegelend doek
  • Al 20 jaar buiten getest!
  • Afwasbaar
  • Winterbestendig

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters.

Lees verder

Volg ons