Waarom jij zwicht voor de charmes van een tuinposter?

Een tuinposter oubollig? Moeilijk te combineren met de rest van je decoratie? We dachten het niet! Tuinposters zijn hip, veroveren meer en meer tuinen en je kunt er werkelijk alle kanten mee uit. Wij geven alvast 5 goede redenen mee, waarom ook jij voor zo'n leuke buitenposter kan kiezen!

Reden 1 | Instant kleur in je tuin

Ben je het beu om op die donkere tuinmuren te zien? Met een kleurrijk buitenschilderij fris je je muren op en gun je jezelf een geweldig gevoel. In zowel de winter als de zomer vormt jouw muurposter een ware eyecatcher die je al snel niet meer kunt wegdenken uit je tuin. En wees maar zeker dat een kleurrijke tuinposter je humeur een flinke boost geeft!

Reden 2 | Makkelijk te onderhouden

Planten vergen best wat onderhoud en ook tuinmeubels moet je geregeld onder handen nemen. Wel, eens je tuinposter is geplaatst, heb je er helemaal geen omkijken meer naar. Je tuinposter gaat jaren mee, terwijl je je poster amper één of twee keer op het jaar eens met een natte doek onder handen moet nemen.

Reden 3 | Duurzaam én kleurvaste tuinposters

Wil je niet jaarlijks je tuinmuren aanpakken? Kies voor een muurposter van tuinposter.nl en je zit voor een hele tijd safe. De muurposters zijn ontzettend duurzaam, kleurvast en kunnen jaren in je tuin blijven hangen. Niet voor niets geven ze bij tuinposter.nl maar liefst 3 jaar garantie op de kleurvastheid van hun buitenschilderijen.

Reden 4 | Betaalbare tuindecoratie op maat

Wist je dat je een tuinposter volledig op maat kunt bestellen? Zo past deze steeds perfect in je tuin. Bovendien zijn tuinposters betaalbaar en kun je ze in elke tuin monteren. Er zijn heel wat bevestigingssystemen en aangezien je je muurposter tot op de centimeter nauwkeurig kunt bestellen, heb je vast wel een oplossing voor in jouw tuin.

Reden 5 | Onnoemelijk veel mogelijkheden

Een alpenweide, een meer of een zonsondergang? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er wel een foto van op tuinposter.nl. Vind je toch geen afbeelding naar je smaak, upload dan je eigen foto en vereeuwig deze op een buitenposter. Duizenden foto's zitten er in de collectie, dus laat je maar eens helemaal gaan!

Meer weten over tuinposters?

Meer weten over tuinposters of er eentje op maat bestellen? Bekijk vandaag nog de mogelijkheden op tuinposter.nl en verwen jezelf met een prachtig exemplaar.

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters.

Lees verder

Volg ons