De top 10 van tuinposters

We kennen allemaal de hitparade in de muziek, maar ook de best verkopende tuinposters kunnen we perfect voor jou op een rijtje zetten. Hieronder vind je alvast onze bestsellers met een woordje uitleg. Met deze tuinposters zit je ongetwijfeld safe.

Nummer 1: Doorkijkjes

Doorkijkjes doen het bijzonder goed bij Tuinposter.nl. Het vormt een groter geheel en zelfs wat optisch bedrog, zeker in kleinere tuinen. Ontdek ons aanbod doorkijkjes hier.

Nummer 2: Zonnebloemen

Zonnebloemen doen het uitstekend op buitenposters. Logisch, ze zorgen voor een instant zomergevoel. De best verkopende tuinposters uit de collectie. Het felle geel zorgt voor een speelse toets in de tuin. Vaak worden deze zelfklevend tegen de muur bevestigd.

Nummer 3: Strand en palmbomen

Wegdromen op een paradijselijk eiland? Met een tuinposter realiseer je het. Zeker in de zomer, maar ook in de winter is het heerlijk om weer even die warme zomers te herinneren. Er zijn heel wat varianten, met of zonder palmbomen.

Nummer 4: Boeddhistisch tafereel

Deze wordt heel vaak genomen in combinatie met een houten of een bamboe bevestigingssysteem. Een boeddha op je tuinposter brengt rust en sfeer. Heel wat mensen creëren er een apart hoekje mee waar ze zich kunnen terugtrekken om bvb Yoga uit te oefenen in een speciale sfeer.

Nummer 5: Berglandschap

De Rocky Mountains of Zwitserse Alpen in je tuin? Met een buitenschilderij speel je het klaar. Berglandschappen hebben blijkbaar een behoorlijke aantrekkingskracht en ze zorgen voor sfeer in je tuin. Heel wat mensen uploaden ook hun eigen berglandschap en vereeuwigen dit op hun tuinposter.

Nummer 6: een uitgestrekt meer

Turen over het meer wordt kinderspel met de juiste muurposter. Met een tuinposter realiseer je het. Er zijn heel wat varianten, met of zonder bootje.

Nummer 7: Zonsondergang

Ingesloten in je tuin? Of weinig zon in je tuin of binnenplaats? Dan is het moeilijk genieten van een zonsondergang. Met een tuinposter kun je hier een mouw aanpassen. Een prachtige zonsondergang schept een speciale sfeer. Vereeuwig die op een tuinposter en ga steeds slapen met een prettig gevoel.

Nummer 8: Lavendelveld

De Provence in je tuin? Met een lavendelveld op je buitenposter speel je het klaar. Een glaasje pastis en genieten maar. De geur kan je er aan toevoegen met een lavendel geurverspreider, die het geheel nog meer bijzonder maakt.

Nummer 9: Dieren

Geen idee waarom deze dieren zo populair zijn, maar heel wat van onze klanten kiezen voor dieren op hun tuinposter. Van vogels en uilen tot herten en kikkers. Voor elk wat wils. Ontdek het op Tuinposter.nl.

Nummer 10: Ramen en deuren

Creeer een extra raam of deur in je huis of zelfs door de beschutting van je tuin. Ontdek hier ons uitgebreide aanbod tuinposters ramen en deuren.

Jouw tuinposter bestellen?

Zelf een tuinposter met één van de bovenstaande of één van de duizenden andere mogelijkheden bestellen? Neem een kijkje op tuinposter.nl en haal jouw favoriete tuinschilderij in huis. Volg de meerderheid of doe compleet je eigen ding!

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters.

Lees verder

Volg ons