WereldkaartWereldkaart posters voor aan de muur, ideaal voor jouw woonkamer?

Niet twijfelen, dat is zeker en vast een goed idee! Het is trouwens nog een beter idee om deze wereldkaart poster bij Tuinposter.nl te bestellen. Wij zijn al heel wat jaren gespecialiseerd in tuinposters en hebben de ruimste keuze in prachtige tuinschilderijen. Wat we ook hebben zijn grote wereldkaart posters voor aan de muur, misschien wel ideaal voor in je woonkamer of kantoor.

De wereldkaart posters van Tuinposter.nl bestel je eenvoudig online

Alle wereldkaart posters van Tuinposter.nl zijn te verkrijgen in standaardmaten, dit tot een formaat van 5 meter breed. Bij ons vind je heel wat verschillende soorten wereldkaarten die je op je poster kan laten drukken. Gaande van historische kaarten tot de moderne wereldkaart van vandaag, haarscherp en kleurrijk.

Wereldkaart poster Een grote wereldkaart poster en een grote garantie

De kleuren van de grote wereldkaart posters bij Tuinposter.nl sprankelen en de beelden zijn haarscherp. Niet voor niets zijn wij de voorbije jaren uitgegroeid tot dé specialist in haarscherpe tuinposters. De posters gaan stuk voor stuk jaren mee, kunnen tegen een stootje en vergen amper onderhoud. Schoonmaken met een natte doek volstaat om het schilderij weer te doen blinken!

Met een garantie van 3 jaar tegen verkleuring, weet je gewoon dat je heel lang plezier gaat hebben aan je wereldkaart poster.
 

Historische wereldkaart Snel bestellen, snel monteren

Wereldkaart posters bestel je in een handomdraai, de site is super overzichtelijk. Op enkele minuten heb je je foto geselecteerd, de afmetingen ingegeven en afgerekend. De prijs valt bovendien heel goed mee. Een wereldkaart poster voor in je huis is helemaal niet duur! Binnen de week heb je je poster en binnen de 10 minuten is de poster gemonteerd. Je hebt trouwens de keuze tussen heel wat bevestigingssystemen, dus je kiest maar de optie die het best bij je interieur past.

Historische wereldkaart poster Bekijk de mogelijkheden voor een perfecte wanddecoratie

Bekijk uitgebreid alle mogelijkheden op Tuinposter.nl. Kies uit een select aantal foto’s die je op je graag op je wereldkaart poster wil laten drukken, bekijk de bevestigingssystemen en lees de commentaren van andere klanten. Tuinposter.nl leverde al posters aan duizenden mensen en ook verschillende televisieprogramma’s doen beroep op hun diensten. Een grote tuinposter geeft onmiddellijk een heel andere uitstraling aan je tuin en gaat winter en zomer mee. Bestel vandaag nog je wereldkaart poster en laat het genieten beginnen. Je zal veel meer tijd in je woonkamer of kantoor doorbrengen dan ooit.

ALLEEN BIJ ONS! XXL Sizes
(cm nauwkeurig bestellen)

Bestelbaar tot wel
10 meter X 4 meter

  • 3 jaar kleurgarantie
  • Niet spiegelend doek
  • Al 20 jaar buiten getest!
  • Afwasbaar
  • Winterbestendig

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters.

Lees verder

Volg ons