De leukste wanddecoratie voor aan je muur

De muren in zowel onze huiskamer, slaapkamer als achter huis zijn vaak bij uitstek geschikt om leuk te decoreren. Ondanks dat deze enorme oppervlaktes ons kansen biedt, zien we toch dat er te vaak wordt gekozen voor een eenvoudige kleur op de muren zoals een RAL 9001 of RAL 9010. Dit is wit of gebroken wit. Ook achter huis, onder bijvoorbeeld de overkapping zijn er ontzettend veel mogelijkheden waarmee je je tuin een stuk leuker en sfeervoller kunt maken. Omdat veel mensen het toch lastig schijnen te vinden om iets te vinden wat mooi aan de muur hangt, hebben wij een aantal tips voor je. Het is namelijk een stuk eenvoudiger dan je misschien zult denken. Dus ben jij al een tijdje op zoek naar iets leuks voor aan de muur, dan zijn deze ideeën absoluut iets voor jou.

Muurcirkels

Muurcirkels zijn helemaal in tegenwoordig. Het leuke aan deze cirkels is, is dat je ze kunt krijgen in allerlei soorten en maten. Dat maakt het dat je ze eenvoudig binnen ieder interieur kunt inpassen. Daarbij kun je zelf een volledige gepersonaliseerde cirkel laten ontwerpen, waarbij je kies voor een familieportret of misschien wel prachtige foto die jij op vakantie met je smartphone hebt gemaakt. Heb je nu wel een smartphone, maar nog geen internet, dan is het handig te kijken naar de mogelijkheden tot het afsluiten van een sim only abonnement. Zo hoef je niet te wachten totdat je wifi hebt, maar kun je de mooiste vakantiekiekjes ook direct naar je vrienden of familie toesturen. Zo kun je ze dus gebruiken voor meerdere doeleinden. Dus ben jij op zoek naar iets leuks voor aan de muur, blader dan eens door je vakantiefoto’s, want de kans dat er al een prachtige foto tussen zit die geschikt is voor op een muurcirkel, die is vrij groot.

Tuinposters

Tuinposters zijn hot! Niet alleen in het klein met een te gekke stoere quote, maar ook volledige schutting of muur bedekkend. Ook wanneer je bijvoorbeeld tegen de achterkant van de betonnen schuur van je buurman zit aan te kijken, is dit natuurlijk een perfecte manier om deze muur iets op te fleuren. Zo kun je kiezen voor een tuinposter met wilde dieren of een prachtige afdruk van de natuur. Het leuke aan tuinposters, is dat je ook deze volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Dus heb jij nog wat leuke foto’s op je telefoon of tablet, die je tijdens één van je vakantie hebt gemaakt? Dan is het zeker de moeite waard om eens te overwegen om deze te laten afdrukken op een te gekke tuinposter. Een grote tuinposter toch iets teveel van het goede? Dan kun je ze zelfs al op A3 of A4 formaat krijgen. Perfect voor onder de overkapping bijvoorbeeld.

Schilderij

Heb jij het gevoel dat er iets mist boven de bank of je dressoir, dan is een schilderij hiervoor natuurlijk een goede keuze. Let er alleen wel op, dat wanneer je hiervoor kiest, je het voor de rest relatief rustig houdt. Vooral wanneer je deze boven je dressoir hangt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen accessoires op staan die hoger zijn dan de onderkant van het schilderij. Op deze manier zorg je er namelijk voor de volledige focus op het schilderij blijft.

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is opgericht door Dtp Studio Schuurman in 2004. Als eerste in Nederland zijn wij begonnen met het produceren van tuinposters.

Lees verder

Volg ons